TRAINING

 

Trainingen en workshops

Voor teams en organisaties

Storytelling voor impact – Leer mooie, authentieke en pakkende verhalen vertellen. De meest geweldige ideeën, overtuigende visies en onvergetelijke speeches zijn allemaal verpakt in een goed verhaal.

Heldere communicatie – Communiceer vanuit wie je bent. Leer hoe je geloofwaardig overkomt en hoe je je publiek overtuigt. Vergroot je communicatievaardigheden en laat je boodschap landen.

Teambuilding  – Weet welke tegenslagen en obstakels je team ervaart. Ontdek de helpers en medestaander. De reis van je team naar een gezammenlijk doel aan de hand van “the hero’s journey”.

Diversiteit en inclusiviteit – Bewust leiderschap geeft ruimte aan de verhalen achter de mensen op de werkvloer. Dat leidt tot betere samenwerking, verbinding en transformatie.

Mijn trainingen en workshop zijn op maat gemaakt. Tarief: in overleg

Prijsindicatie: vanaf € 450,- ex btw voor een dagdeel.

Workshops en inspiratiedagen

Voor gelijkgestemden en zielsverwanden

Ik organiseer regelmatig workshops, mini-retraites en inspiratiedagen. Kijk vooral in mijn agenda voor de komende activiteiten.

Seizoenen inspiratie – Mindful Winter, Spring Awakenings, Summer Vibes en Autumn Colours. Inspiratiedagen  in het ritme van de natuur.

Envision your story – Een dag voor jezelf waarin je eerst verbinding maakt met jezelf, je dromen en je doelen. Om daarna je creativiteit in te zetten om jouw vervolgverhaal in een vision board af te beelden. 

I love working in an international environment. English, no problem.

Let’s Start a Conversation

X